در سوابق بیمه توسط
سلام.سال۸۴من۳ماه بیمه رانندگان پایه۱واریزکردم بعداز۳ماه استخدام یک شرکت شدم بعنوان کارگرخط تولید وشرکت حق بیمه بنده روپرداخت میکرد.یکروزدرخواست جمع اوری سوابق دادم شعبه۱تامین اجتماعی گفتن شما فلان شعبه که بیمه راننده بودی بدهکاری برو اونجا رفتم گفتن شمابیمه راننده واریزنکردی جریمه داری .هرچی گفتم من جای دیگه برام واریزمیکنن قبول نکردن گفتن باید میگفتی به ما.بااینکه توسیستمشم مشاهده میکرد.گفتم مگه میشه شمادوسال رو از دوجا حق بیمه بگیرین که دیگه هیچ جوابی نشنیدم و۲میلیون پول زور گرفتن حرومه بخدا.الان من سال۸۴ تا۸۶ مدا ۲سال دوبله پول دادم یعنی ۴سال ولی سابقه دوساله.به این میگن دولت
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
در این موارد قبل از پرداخت میبایستی اقدام میکردید ولی با توجه به مشکل پیش آمده توصیه میکنم از کارشناسان سازمان تامین اجتماعی کمک بگیرید