در سوابق بیمه توسط
سلام وقتتون بخیر. بنده ۲ سال و ۵ ماهه که در شرکتی مشغول بکارم که از روز اول قرار بر این بود که منو بیمه کنن که متاسفانه هر روز به دلیلی نکردن.و فقط ۷ ماهه که بیمه من رد شده.الان تصمیم دارم از اون شرکت بیام بیرون و میخوام پولی که بابت اون مدت باید پرداخت میشده رو نقد ازشون درخواست کنم_بدون مراجعه به اداره کار و شکایت_چ مبلغی باید در خواست کنم؟ سال ۹۲ _۹۳_۹۴
1 پاسخ
توسط
با سلام باید توجه داشت که بیمه اجباری و در چارچوب قانون باید توسط کارفرما اجرا شود. 30 درصد حقوق دریافتی بابت حق بیمه است که 23 درصد سهم کارفرماست. حقوق فرد که ماخذ و مبنای حق بیمه قرار می گیرد نباید از حداقل حقوق سال مربوطه کمتر باشد