در بازنشستگی و مستمری توسط
باسلام :
آیا کارگر با سابقه ی نه سال سابقه اشتغال ودچار حادثه حین کار بانظر کمیسیون پزشکی 33% ازکارافتاده شناخته شده میتواند درخواست بازنشستگی کند،یا سابقه ارفاقی به آن تعلق میگیرد؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام طبق ضوابط سازمان تأمین اجتماعی در صورتی که ازکارافتادگی بیمه شده بین ١٠ تا ٣٣ درصد باشد و بیمه شده بر اثر حوادث ناشی از کار دچار آسیب شده باشد استحقاق دریافت غرامت مقطوع نقص عضو را خواهد داشت.

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید مقاله زیر را مطالعه نمایید

تشریح جزییات ازکارافتادگی در بیمه تامین اجتماعی