در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
باتوجه به اینکه قانون بازنشستگی جهت زنان با سوابق بیش از 25 بااحتساب 5 سال ارفاغی به تصویب رسیده است من با 27 سال سابقه با27 روز بازنشست میشوم  . ضمنا پرسنل مجموع درمان تامین اجتماعی هستم چطور وچه زمانی می توانم این مسله را پیگیری نمایم لطفا راهنمایی فرمایید.
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

قانون فوق با توجه باینکه بار مالی ایجاد می نماید وفق ماده 7 برنامه ششم توسعه در دستور کار هیچ ارکان و سازمانی نمیباشد و فعلا اجرا نمیگردد.ولی چنانچه از پرستاران زحمتکش میباشید می توانید از سنوات ارفاقی مشاغل سخت و زیان آور کادر درمانی تا سقف 5 سال استفاده نمایید.