در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام آیا بازرسان سازمان بیمه تامین اجتماعی می توانند در خارج از ساعات اداری جهت بازرسی به کارگاه ها مراجعه نمایند ؟
1 پاسخ
توسط
با سلام بله ؛ باستناد ماده 47 قانون تامین اجتماعی ومواد 52 و53 قانون کار بازرسان تامین اجتماعی میتوانند با توجه به ساعات فعالیت کارگاه ها صرف نظر از اینکه همزمان با ساعات اداری باشد یا خیر در تمامی 24 ساعت شبانه روز به کارگاه ها مراجعه و اقدامات قانونی خود را انجام دهند.