در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام ، متاسفانه در یه بازه زمانی 4 ساله ( 1390/5/1  -  1393/12/29 ) کارفرما عنوان شغلی مندرج در احکام کارگزینی من را که  ( فن ورز 3 و 4 ) بوده به اشتباه عنوانی دیگر ( کاردان فنی ) در لیست بیمه ارسالی درج و ارسال کرده . چگونه میتوان این عناوین شغلی اشتباه را اصلاح کرد ؟ لازم بذکر است این عنوان اشتباه الان مانع از بازنشستگی من در شرایط سخت و زیان آور شده است .
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

با مدارک مثبته خود به اداره کار رجوع نموده و مشاوره بگیرید . در این موارد بایستی شکایت بکنید تا بتوانید کارفرما را محکوم به پرداخت نمائید.

موفق و پیروز باشید.