در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

با توجه به ماده ۳۹ و ۱۰۱ قانون تامین اجتماعی و تعیین مهلت حداکثری شش ماه برای بررسی لیست ارسالی کارفرما، آیا بازرسی دفاتر و اسناد شرکت ها و ادعای مطالبات سازمان  تامین اجتماعی می تواند به تاریخ بیشتر از شش ماه از آخرین لیست ارسالی بازگردد؟

لطفا مستدل و با بیان منابع راهنمایی بفرمایید.

با تشکر
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

بازرسی دفاتر قانونی وفق بخشنامه 11/3 حداکثر مربوط به سال مالی گذشته میباشد لیکن چنانچه موضوع ادعای سوابق ، دستمزد ، آرای مراجع قضایی ، شرکتهای در حال تصفیه ، عدم اعلام دقیق دستمزد بیمه شدگان باشد سازمان تامین اجتماعی می تواند دفاتر قانونی سنوات گذشته را بازرسی نماید.