در لیست بیمه توسط (140 امتیاز)
با سلام

در مهر ماه بابت 20 روز کارکرد روزانه، جمع حقوق و مزایای کل مبلغ 3000000تومان بوده که مبلغ 210000 تومان حق بیمه کسرگردید،به سیستم سوابق بیمه تامین اجتماعی مراجعه کردم ولی مبلغ لیست بیمه 2000000تومان ثبت گردیده ،از کارفرما علت را جویا شدم اظهار داشت که به علت ده روز کارکرد کمتر بوده. درخواست راهنمایی ازشما عزیزان دارم.
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

مقدار حق بیمه کسر شده از حقوق شما معادل 7 درصد و صحیح می باشد و اظهارات کارفرما خلاف واقع است. مراتب را از طریق اداره کار پیگیری نمائید.