در پرداخت حق بیمه توسط
با سلام و خسته نباشید

میخواستم بدونم چه مشکلی ایجاد میشود اگر در شرکت جدید بیمه پرداخت شده توسط آن شرکت کمتر از شرکت قبلی باشد بعنوان مثال پرداخت بیمه در شرکت قبلی 4 میلیون بوده و الان در شرکت جدید 1.5 میلیون

با سپاس
1 پاسخ
توسط (800 امتیاز)
با سلام و عرض ادب

   ملاک محاسبه و پرداخت حقوق بازنشستگی، دو سال پایانی حق بیمه پرداختی (متناسب با دستمزد دریافتی حضرتعالی) می‌باشد؛ بنابراین اگر در سنوات پایانی 30 ساله خدمت هستید، این کاهش حق بیمه پرداختی مستقیماً روی دریافتی بازنشستگی شما تأثیر گذاشته و با کاهش آن ارتباط مستقیم دارد.