در لیست بیمه توسط
با سلام کارفرما ی شرکتی که مشغول بکار می باشم اتباع (افغان) هستند و طبق جدول بیمه ای حقوق اتباع مبالغ پرداخت حق بیمه بر اساس دلار باید محاسبه شود که خیلی مبلغ سنگین و غیر منطققی میشود شرکت هم اساسا فعالیتی ندارد راهی هست لیست بیمه این افراد رو با حداقل رد کنم؟
*  طبق قانون ماهی 2900 دلار باید بیمه رد کنم که هم مبلغ پرداختی بیمه هم مالیات سنگین شامل میشه و واقعا بنا به شرایط کاری که شرکت درآمدی نداره غیر معقول می باشد
2 پاسخ
توسط (800 امتیاز)
با سلام و احترام

    طبق ماده 2 قانون تامین اجتماعی، حق بیمه عبارت از وجوهی است که به حکم این قانون و برای استفاده از مزایای موضوع آن به سازمان‌ تأمین اجتماعی پرداخت می‌گردد که 7 درصد سهم بیمه شده، 20 درصد سهم کارفرما و 3 درصد بابت بیمه بیکاری نیز به عنوان سهم کارفرما محاسبه می‌گردد. حق بیمه پرداختی به خودی خود قابل کاهش نبوده، مگر در مورد مشاغل یا افرادی که در قانون اشاره شده که بابت کاهش حق بیمه پرداختی، دولت اقدام به برقراری یارانه با تخصیص بودجه مستقل می‌نماید. (به عنوان مثال: کارگران ساختمانی، رانندگان بین‌شهری، روستاییان و تعدادی از اقشار دیگر)