در سوابق بیمه توسط
من جایی مشغول به کار هستم اما نمیدانم برای من بیمه پرداخت میشود یا خیر.زیرا هیچ شماره بیمه ای به من نداده اند و هنوز بعد از گذشت ۶ ماه به بهانه های مختلف دفترچه بیمه برای من نگرفته اند.

ایا میتوانم فقط با شماره کارت ملی و شماره شناسنامه اطلاع پیدا کنم که من را بیمه کرده اند یا نه؟

در کدام قسمت از سایت بیمه فقط با کد ملی و شماره شناسنامه میتوانم از سابقه پراخت یا عدم پرداخت بیمه توسط کارفرما اطلاع پیدا کنم ؟زیرا کارفرما هیچ اطلاعاتی مثل شماره بیمه در اختیارما نمیگذارد تا بتوانم از صحت پرداخت ان مطمئن شوم
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

جهت اطلاع به آموزش زیر رجوع فرمائید :

سابقه بیمه