در پرداخت حق بیمه توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
آیا نانوایی جز مشاغل سخت میباشد

سهم کارگر نان گیر برای پرداخت بیمه چقدر میباشد
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)

برای آگاهی از این موضوع که آیا نانوایی شغل سخت محسوب میشه یا نه  باید حتما به شعبه مراجعه و درخواست کتبی بدید تا بررسی بشه ولی با توجه به تعاریف موجود در باب مشاغل سخت و زیان آور بنظر میرسد شغل نانوایی جزو این مشاغل نیست.

کل مبلغ پرداختی سهم بیمه کارگر سهم بیمه کارفرما حداقل دستمزد سال
243648 56851 186797 812164 1395

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید