در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام من از سال 1373 در یک شرکت بزرگ تولیدکننده قطعات خودرو در قزوین مشغول به فعالیت بودم ودر سال 1394 با قانون مشاغل سخت و زیان آور باز نشسته شدم واز همان ابتدای کار همواره کار ما همراه با اضافه کار بود تا سال 91 و 92
که بعلت تحریم ها ی ظالمانه دچار رکود شدیم واضافه کار ما قطع شده و حتی شرکت حقوق ما را قسطی میداد لذا دریافتی ما در حداقل ممکن قرار داشت تا اینکه با درایت دولت وبا پرداخت وام 25 میلیونی خرید خودرو به مردم و کم شدن تحریم ها مجددا تولید شرکت به حداکثر ممکن رسید واضافه کار ما افزایش پیدا کرد که شامل سالهای 93 و 94
میباشد که دو سال آخر کار میباشد که دریافتی ما افزایش یافته است لذا ما در این زمینه  هیچ گونه دخالتی نداشتیم و حقوق ما 5 سال آخر محاسبه کرده اند که با احتساب سالهای رکود 91 و 92 حقوق مابشدت کاهش یافته است  لطفا راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
این مورد ارتباطی به قانون ماده 76 تامین اجتماعی ندارد و اگر انحراف بیش از سی در صد بوده باشد براساس ماده برنامه توسعه پنجم کشور براساس5سال اخر محاسبه میگردد

اما پیشنهاد میگردد لایحه ای در این خصوص به دیوان در جهت اعمال تبصره ماده 76 ارایه نمایید