در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام به کارگیری پرسنل ارتشی شاغل یا بازنشسته در واحد های بخش خصوصی منع قانونی دارد  ؟
1 پاسخ
توسط
با سلام طبق فرمان مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا در زمینه لزوم کسب هماهنگی مکتوب سماجا( ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران) برای بکارگیری پرسنل شاغل یا رها شده ارتش، دستگاه  های مذکور در متن فرمان را شامل بوده و ناظر بر پرسنل سایر نیرو های مسلح نمی باشد  و از طرفی واحد های بخش خصوصی نیز مشمول فرمان قرار نمی گیرند . ضمناً منظور از پرسنل رها شده پرسنلی هستند که قبلاً در استخدام ارتش جمهوری اسلامی ایران بوده و به صور مختلف از جمله بازنشستگی، بازخریدی، استعفاء، اخراج و... از خدمت رها شده اند .