در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام درباره شمول قانون کار به اشخاصی که بصورت مشاور در کارگاه ها شاغل هستند ؟
1 پاسخ
توسط
با سلام افرادی که خدمات خود را به صورت کار مشاوره ای و کارشناسی در اختیار کارفرمایان قرار می دهند و در مقابل کار ارائه شده مزد دریافت می دارند در صورت عدم شمول مقررات استخدامی دیگری به رابطه قراردادی فی ما بین تحت پوشش قانون کار قرار گرفته و به نسبت ساعات کار از امتیارات پیش بینی شده در این قانون و مقررات تبعی منجمله سنوات خدمت و مزایای حین کار بهره مند خواهند بود.