در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام آیا تکرار و تمدید قرارداد کار با مدت موقت باعث تبدیل آن به قرار داد کار دایم خواهد شد ؟
2 پاسخ
توسط

با سلام انعقاد قرارداد کار با مدت موقت به موجب تبصره  های 1 و2 قانون کار مجاز شناخته شده است . تکرار و تمدید این قراردادها برابر دستور العمل شماره 35724 مورخ 15/12/73 اداره کل تنظیم و نظارت بر روابط کار وزارت کار و امر و اجتماعی آن را به قرارداد کار دایم تبدیل نمی کند . گفتنی است که در این نوع قراردادها نیز کارگران در طول اعتبار مدت قرارداد کار از مقررات حمایتی و حفظ امنیت شغلی برخوردار خواهند بود و در صورت تمدید قرارداد کار ، کارگران با حفظ سوابق کار قبلی که از توالی و تکرار قرارداد حاصل می شود از مزایای پایان کار پیش بینی شده در ماده 24 قانون کار استفاده خواهند نمود .

توسط (6,420 امتیاز)
با سلام. خیر. حتی اگر به مدت ۱۰ سال بصورت ماهانه قرارداد تمدید شده باشد، منجر به تبدیل قرارداد مدت موقت به قرارداد غیر موقت نخواهد شد.