در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام کارگری مدعی است که قبل از انعقاد قرارداد کار موقت با کارفرما، رابطه وی با کارگاه بر اساس قرارداد کار دایم مستقر بوده است سوال این است که قرارداد کار موقت ایشان چه حکمی پیدا می کند ؟
1 پاسخ
توسط
با سلام تبصره ماده 25 قانون کار رسیدگی به اختلافات ناشی از نوع قرارداد های کار را در صلاحیت هیأت های تشخیص و حل اختلاف قرارداده است بدیهی است چنانچه دایمی بودن قرارداد کار قبل از انعقاد قرارداد کار موقت برای مراجع حل اختلاف احراز گردد تبدیل آن به قرارداد کار با مدت موقت در ماهیت دایمی بودن قرارداد کار تغییری ایجاد نکرده و در واقع این قرارداد موقت ادامه قرارداد کار قبلی در قالب دایمی بودن آن خواهد بود .