در دیه و بیمه خودرو توسط
مدارک مورد نیاز برای تهیه کارت سبز بیمه چیست

یا چه مراحلی را به عنوان بیمه گزار باید طی کنم تا کارت سبز بیمه شخص ثالث را تهیه کنم
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
با در دست داشتن کارت ماشین .بیمه نامه قبلی میتوانید بیمه نامه جدید دریافت کنید و در صورت مفقود بودن بیمه نامه سال قبل ارایه نامه از شرکت بیمه سال قبل الزامی بوده و در صورت تمدید در همان شرکت ارایه کارت ماشین به تنهایی کفایت میکند

همچنین

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید