در دیه و بیمه خودرو توسط (33,820 امتیاز)
سلام

در صورتی که اتباع ایرانی با خودرویی در خارج از کشور تصادف کنند که فاقد کارت سبز است، خسارت زیاندیده به چه نحو و طبق کدام قانون پرداخت می شود؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام و احترام خدمت همکار ارجمندم

همانطوریکه مستحضرید مطابق ماده 7 قانون بیمه اجباری شخص ثالث کلیه دارندگان وسایل نقلیه ی ایرانی که از کشور خارج میشوند موظفند هنگام خروج وسیله نقلیه خود را در مقابل خساراتی که بر اثر حوادث وسیله نقلیه مذکور در خارج از کشور به اشخاص ثالث ایرانی وارد شود را حداقل بمیزان مندرج در ماده 8 این قانون و نیز بیمه حوادث راننده موضوع ماده 3 این قانون بیمه کنند. در غیر اینصورت از تردد وسایل مزبور توسط مراجع ذیربط جلوگیری میشود.

حال اگر در طول مدت حضور در خارج از کشور بیمه نامه ی مذکور منقضی شود مطابق ماده 21 این قانون خسارت زیاندیدگان(اشخاص ثالث ایرانی) توسط صندوق خسارت بدنی پرداخت شده و طبق بند الف ماده 25 جهت بازیافت به راننده مقصر مراجعه میکند.