در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام
بنده امروز با موتور از سرکار میرفتم خونه. با یه سگ تو راه تصادف کردم یهو پرید جلو موتور.
گواهینامه ثبت نام کردم اما هنوز مرحله پایانیش قبول نشدم. موتور بیمه هم نداره.
میخواستم بدونم اگه از چوپونه شکایت کنم دستم به جایی بند میشه یا نه !؟
تورو خدا راهنماییم کنید.
۴ ماه پیش رباط صلیبی پام پاره شده بود .عمل کردم ۶ تومن خرجش کردم. دوباره موتور افتاد رو همون ما . فک کنم دوباره پاره شده رباطم.
زودتر جواب بدید لطفا
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با یلام از نظر حقوقی کار شما جرم محسوب میشود چون اجازه راندن موتور بدون گواهی نامه وبیمه نامه حتی اگر چوبان کنترلی در نگهداری سگ  نداشته باشد ولی نوع کار شما صد در صد جرم تلقی میشود واگر به سگ اسیبی رسیده باشد چوپان میتواند رسما از شما شکایت واحقاق حق کند..ایمانی