در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام آیا کارگران خارجی شاغل در ایران نیز مشمول قانون کار هستند  ؟ در صورت تسری شمول مقررات قانون کار به آنان آیا تفاوتی بین آنها و کارگران ایرانی به لحاظ استفاده از مزایای مقرره وجود دارد  ؟
2 پاسخ
توسط
با سلام کارگران خارجی دارای پروانه کار شاغل در ایران که مشمول مقررات استخدامی دیگری نباشند همانند کارگران شاغل ایرانی در مدت اعتبار پروانه کارشان مشمول قانون کار شناخته شده و از مزایای مقرر در این قانون به جز مواردی که قانوناً مستثنی شده باشند برخوردار خواهند بود . اشتغال به کار اتباع بیگانه بدون داشتن پروانه کار معتبر ممنوعیت داشته و تخلف از آن موجب مجازات مقرر در ماده 181 قانون کار می باشد .
توسط (49,340 امتیاز)
مقررات قانون کار جمهوری اسلامی ایران نسبت به کارگران ایرانی  و اتباع خارجی که وفق ماده 120قانون مرقوم پروانه کار معتبر دریافت نموده باشند جز در مواردی که قانون مستثنی کرده باشد به نحو یکسان اجرا می شود و تبعیض در استفاده از امتیازات قانون موضوعیت ندارد به این ترتیب تصور برخی از کارفرمایان مبنی بر معاف بودن کارگران خارجی از مقررات قانون کار فاقد پایه و اساس قانونی می باشد.