در قانون کار و قرارداد کار توسط
سلام آیا همه بیمه شدگان قانون تأمین اجتماعی مشمول قانون کار نیز می شوند ممنون
3 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام

طبق  بند یک ماده2قانون تامین اجتماعی ،بیمه شده شخصی است که راسا مشمول مقررات تامین اجتماعی بوده و باپرداخت مبالغی به عنوان حق بیمه ، حق استفاده از مزایای مقرر در این قانون را دارد . از طرفی ، برابر ماده 148قانون کار کارفرمایان کارگاه های مشمول این قانون مکلفند براساس قانون تامین اجتماعی نسبت به بیمه نمودن کارگران واحد خود اقدام نمایند.بنابراین باتوجه به ماده148قانون کار کلیه کسانی که مشمول این قانون هستند الزاما تحت پوشش مقررات قانون تامین اجتماعی قرار می گیرند اما همه اشخاصی که در شمول  قانون قرار دارند با امعان نظر به بند یک ماده 2 این قانون که فوقا اشاره شد لزوما مشمول قانون کار نخواهند بود به ویژه اینکه بخش های قابل توجهی از بیمه شدگان تامین اجتماعی مشمول مقررات استخدامی خاص می باشند.