در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
منظور از توانگری مالی شرکت های بیمه چیست؟و چرا بیمه مرکزی روی این موضوع تاکید می کند؟در ضمن کدام شرکت ها از این حیث توانگری مالی بالایی دارند؟ با تشکر
3 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

بهترین پاسخ

یک شاخص مهم جهت اینکه ببینیم کدوم شرکت بیمه واسمون بهتره، سطح توانگری مالی اون شرکت هست. سطح توانگری نشون میده که آیا شرکت بیمه برای ایفای تعهداتی که از بیمه گذار قبول کرده، توانایی کافی داره؟
شرکت هایی که در سطح توانگری مالی یک هستند، این توانایی رو دارند.
شرکت هایی که در سطح توانگری دو هستن، این توانایی رو دارن که به تعهداتشون عمل کنن، ولی باید وضعیت مالی خود را بهتر کنن.
شرکت هایی که در سطح توانگری سه قرار دارند، باید علاوه بر بهتر کردنه وضع مالی، افزایش سرمایه هم بدهند.
شرکت هایی که در سطح چهار قرار دارند، علاوه بر بهتر کردنه وضع مالی و افزایش سرمایه، ملزم به کاهش صدور بیمه نامه، عدم ارائه پاداش به مدیران و خودداری از سرمایه گذاری در بخش های کم بازده می باشند.

توانگری مالی شرکتهای بیمه در سال 95

توانگری مالی