در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام. حدود یک ماهه که بیمه عمر (مان) بیمه ایران رو برای خودم و پسرم با ماهی ۱۰۰ هزار و افزایش سالانه ۲۰ درصد, گرفتم.

الان تازه فهمیدم که سطح توانگری مالی بیمه ایران متاسفانه از شرکت های خصوصی پایین تره و به نوعی پشیمونم ازین کار. به همین خاطر میخوام به جای ضرر فسخ قرار داد, درصد افزایش سالیانه رو پایین بیارم.

 به نظر شما این کار به صلاح هست یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
خواهر گرامی سلام،وقت بخیر.

شما حتی اگر درصد افزایش سالانه بیمه عمرتون رو هم پایین بیارین،در توانگری فعلی بیمه ایران اتفاقی نخواهد افتاد،بلکه این کدورت تا زمانی که بیمه نامه مان رو داشته باشین،همواره فکر و ذهن تون رو درگیر این قضیه خواهد کرد!!!

پس بنابراین برای اینکه از این فکر خلاص بشین،یا باید بیمه نامه تون رو فسخ کنین(که اگه بیش از یکماه از صدور بیمه نامه تون گذشته باشه امکان پذیر نیست) و قابلیت بازخریدی هم نداره،و یا باید از ادامه دادن پرداخت حق بیمه منصرف بشین.

اگر که شما از ثبت نام بیمه نامه تون پشیمان شدین،تا قبل از یک ماه تمام از تاریخ صدور بیمه نامه تون،مجاز به فسخ قرارداد بیمه نامه تون هستین و بیمه ایران فقط هزینه ای جزیی بابت صدور و خدمات اداری میتونه از حق بیمه اصلی تون کسر کنه و مابقی رو به شما عودت بده.
پس از اینکه از این فکر رها شدین،میتونین با اطمینان و آرامش بیشتر،پس از تحقیق درباره شرکتهایی که در این زمینه تخصصی تر کار میکنن(بیمه های پاسارگاد،کارآفرین،سامان و...) اقدام به ثبت نام بیمه نامه مورد علاقه تون نمایید.