در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
باسلام و خسته نباشید خدمت شما میخواستم بدونم کسی که بیمه تامین اجتماعی داره آیا میشه دفترچه تامین اجتماعی خودشو و اعضای خانوادشو با بیمه عمر ایران تکمیلی کنه و هزینه درمانشان را از سازمان تامین اجتماعی بکیره
1 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
سلام
سازمان تامین اجتماعی یک سازمان مستقل و جدا از سایر شرکت های بیمه بود و وظيفه و کارکرد ان کاملا تفاوت دارد. هدف اصلی سازمان تأمين اجتماعی برخوردار کردن تمام اقشار جامعه با بیمه های پایه، درمانی و ارائه بازنشستگی است.
در حالی که شرکت های بیمه ای مثل ایران، وظايف دیگری دارند.
چون این دو از نظر مالی مستقل هستند پسچنیت کاری نمی شود کرد
در ضمن شما اگر بیمه عمر ایران داشته باشید بسته به قرارداد از پوشش هایی که شامل حال شما می گردد بدون در نظر گرفتن شرايط تأمين اجتماعی میتوانید استفاده کنید
نکته دیگر اینکه
بیمه های عمر از نظر درمانی محدود به چندین بیماری شاخص و شرایط خاص میگردد
شما باید برای تکمیل بیمه خود از بیمه های تکمیل درمان استفاده نمایید