در شرکت بیمه توسط (7,050 امتیاز)
سلام

رتبه توانگری مالی بیمه ایران 4 شده است.

آیا شرکت بیمه ایران در حال ورشکستگی است ؟ چرا سطح توانگری مالی بیمه ایران پایین است ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

بیمه ایران تنها بیمه حال حاضر دولتی در ایران می باشد.

بدلیل دولتی بودن،همواره کسری هایش از طریق بودجه عمومی دولتی تامین میشود.

ضمنا مدیر عامل بیمه ایران جزو اعضا شورای سیاست گذاری بیمه در ایران بوده،و خود در تعیین قوانین بیمه ای نقش مهمی را ایفا می نماید.

یکی از دلایل پایین بودن سطح توانگری بیمه ایران،عدم مدیریت درست منابع عمومی بوده و در حال حاضر با تغییر مدیر عامل این بیمه دولتی،سیاستهای کلی بیمه ایران در حال تغییر میباشد.

این تغییر قطعا اگر درست اعمال و مدیریت شود،در مدت زمانی حداقل بین ۱۰-۵ سال میتواند باعث ارتقاع سطح توانگری بیمه ایران شود.

بنابراین نیازی به نگرانی شما و سایر دوستان عزیزی که بیمه های خود را از بیمه ایران خریداری می نمایند نباید وجود داشته باشد.

قطعا با توجه به سیاست های شرکت های بیمه خصوصی در این راه،بیمه ایران را نیز برای جبران این عقب ماندگی طی سالهای آینده به تکاپو خواهد انداخت،زیرا در غیر اینصورت،ضمن از دست دادن سهم خود از بازار بیمه ایران،نخواهد توانست پاسخ گوی بیمه گزاران بسیار زیاد و فراوان این نهاد دولتی در آینده باشد.