در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

در کل 2 نوع بیمه تامین اجتماعی داریم :

1- بیمه اجباری

2- بیمه اختیاری

1- بیمه اجباری :

درصورتی که شخصی در جایی مشغول بکار باشد طبق قانون کار باید کارفرما شخص را بیمه نماید ، که ملاک حق بیمه حقوق شخص می باشد. 23% کارفرما و 7% سهم کارگر و 3% سهم دولت ، می باشد بیمه های اجباری برای موارد بیکاری ، بازنشستگی ،از کارافتادگی و درمان مورد استفاده می باشند.

2- بیمه اختیاری یا مشاغل آزاد :

در این بیمه شخص دارای شغل آزاد می تواند حق بیمه را شخصا پرداخت نماید ولی پوشش بیکاری شاملش نمی شود و نسبتا چون حق بیمه را خود شخص کاملا بایستی پرداخت نماید کمی حق بیمه اش گران می باشد و تمامی خدمات را مانند اجباری دارد .

توصیه : پیشنهاد ما به شما تحقیق و مشاوره با یک مشاوره حرفه ایی مسلت بر تامین اجتماعی و بیمه های زندگی است تا بهترین پیشنهاد مناسب حال شما بنماید.

* در صورت نیازبنده در خدمت هستم.

موفق و پیروز باشید