در سوابق بیمه توسط

باسلام قبل خدمت در یک شرکت مشغول کار بودم قرار بود برام بیمه رد بکنه حالا بعد خدمت میبینم برام بیمه رد نکردن .چکار باید بکنم 7 ماه هم کار کردم و بدلیل یک سری مشکل هیچ مدرکی ندارم ؟

3 پاسخ
توسط
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

مدارک زیر را آماده و به ادارات کار مراجعه کنید

  1. اصل و کپی مدارک شناسایی شامل شناسنامه و کارت ملی
  2. هرگونه مدرک از قبیل فیش حقوقی کارت ورود و خروج و حکم کار و یا کارت شناسایی و کارت غذا و کارت ویزیتی که شرکت برای شما چاپ کرده و در کل هر مدرکی که بتونید ارایه بدید
  3. استشهاد محلی و امضا چند نفر از همکاران یا افرادیکه شما را تایید میکنند که اونجا کار کردید
  4.  درخواست تحقیق میدانی توسط بازرسین کار

اطلاعات تکمیلی در :

مدارک قابل ارائه برای بررسی ادعای سابقه تامین اجتماعی

توسط
با سلام می تونید به هیات حل اختلاف وزارت کار مراجعه کنید و بابت عدم اجرای ماده 148 قانون کار شکایت کنید و چنانچه مدرکی ندارید درخواست بازرسی تحقیقی را از کارگاه بنمایید.
توسط
ازطریق استشهادیه میتونید اقدام کنید و تراکنش های مالی که با کارفرما داشته اید