قبل توسط (153,970 امتیاز)

بهترین پاسخ

2-به موجب آیین نامه پیمانکاری مصوب 3/12/88 شورای عالی حفاظت فنی :کارفرما یا مقاطعه دهنده شخصی حقیقی و یا حقوقی است که اجرای عملیات موضوع پیمان را بر اساس اسناد و مدارک به پیمانکار واگذار می نماید در ضمن نمایندگان ایشان در حکم کارفرما خواهند بود

3- پیمانکار بر اساس آیین نامه مذکور شخصی حقیقی یا حقوقی ذیصلاحی است که بر اساس اسناد و مدارک پیمان ،مسیولیت اجرای عملیات پیمان را بعهده میگیرد .

به عنوان مثال شرکت نفت برای ساخت پالایشگاه به شرکت B پروژه می دهد. در این حالت، شرکت نفت کارفرما و شرکت B پیمانکار است.