قبل توسط (148,210 امتیاز)

بهترین پاسخ

توجه داشته باشید، حتی اگر قرارداد کاری بدون بیمه بسته شود، باز هم کارگر می تواند در اداره کار علیه کارفرما شکایت کند، حتی اگر در متن قرارداد توافق عدم انجام بیمه شود.

به هر حال، یک نمونه قرارداد منشی بدون بیمه در زیر آورده شده است:

 اين قرارداد بین طرفین زیر منعقد مي شود.

1)مشخصات طرفين:كارفرما/نماينده قانوني كارفرما

آقاي/خانم/شركت.......................فرزند....................شماره شناسنامه/شماره ثبت: .......................

به نشاني:...

وكارگر آقاي /خانم...................فرزند......................متولد....................شماره شناسنامه...............

شماره ملي...................ميزان تحصيلات...................نوع وميزان مهارت..................................

به نشاني:...........................................................................................منعقد مي گردد.

2)نوع قرارداد: موقت

3)نوع كار يا حرفه يا حجم كار يا وظيفه اي كه كارگر به آن اشتغال مي يابد:....................................

...

4)محل انجام كار:...

5)تاريخ انعقاد قرارداد:...

6)مدت قرارداد:...

7)ساعات كار:...

ميزان ساعات كار وساعت شروع وپايان آن با توافق طرفين تعيين مي گردد.ساعات كار نمي تواند بيش از ميزان مندرج در قانون كار تعيين شود ليكن كمتر از آن مجاز است.

8)حق السعي:

الف:مزد ثابت/روزانه/ساعتي.............................ريال(حقوق ماهيانه...................................ريال)

ب:ساير مزايا:...

9)حقوق ومزايا به صورت هفتگي/ماهيانه كارگر به حساب شماره.......................نزد بانك..................

شعبه.....................توسط كارفرما يا نماينده قانوني وي پرداخت مي گردد.

10)شرايط فسخ قرارداد:اين قرارداد در موارد ذيل توسط هر يك از طرفين قابل فسخ است.فسخ قرارداد

.............روز قبل به طرف مقابل كتبا اعلام مي شود.

...

11)ساير موضوعات مندرج در قانون كار ومقررات تبعي از جمله مرخصي استحقاقي كمك هزينه مسكن كمك هزينه عائله مندي نسبت به اين قراردا اعمال خواهد شد.

12)اين قرارداد در دو نسخه تنظيم مي شود كه يك نسخه نزد كارفرما يك نسخه نزد كارگر قرار می گیرد

                            محل امضاء كارفرما                                            محل امضاء كارگر