در قانون کار و قرارداد کار توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

نمونه قرارداد کار در سال 1400 با بیمه و بدون بیمه می خواستم ؟
1 پاسخ
توسط (2,460 امتیاز)
فرمت قرارداد کار در سالهای مختلف تفاوت چندانی ندارد مگر اینکه به دلیل تغییر در قوانین توسط مجلس شورای اسلامی یا تغییر در قانون یا دستورالعمل ها با آرای دیوان عدالت اداری ، قسمتی از قرارداد کار تغییر کند . برای دریافت نمونه قرارداد کار که توسط اداره کل روابط کار و جبران خدمت وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی تنظیم شده است می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید :

https://rkj.mcls.gov.ir/fa/filepool/2175

توضیح اینکه مبلغ حقوق و مزایای هر سال بر اساس مصوبات شورای عالی کار و هیات وزیران تعیین می شود .

مبالغ حقوق و مزایای سال 1400 به این شرح است :

حداقل حقوق پایه روزانه 885.165 ريال

حداقل حقوق پایه ماهیانه 26.554.950 ريال

کمک هزینه اقلام مصرفی ماهیانه 6.000.000 ريال

حق مسکن 3.000.000 ريال ( پیشنهاد شورای عالی پیشنهاد افزایش مبلغ حق مسکن به 4.500.000 ريال را به هیات وزیران داده است که در صورت تصویب می بایستی افزایش یابد )

کمک هزینه عائله مندی به ازای هر فرزند 2.655.495 ريال

عیدی معادل دو برابر پایه حقوق فرد به ازای یک سال کارکرد کامل تا سقف سه برابر حداقل دستمزد ماهیانه ی مصوب شورای عالی کار به نسبت کارکرد

مزایای پایان کار ( سنوات خدمت ) معادل یک برابر پایه حقوق فرد به ازای یک سال کارکرد کامل به نسبت کارکرد

در قراردادهای کار می بایستی تاریخ انعقاد و مدت قرارداد ، محل انجام کار ، شغل کارگر ، حقوق و مزایای کارگر ، ساعات کار و تعطیلات و مرخصی ها و مواردی که عرف و رویه روال کارگاه است ، درج گردد .

قرارداد کار حداقل در 3 نسخه تنظیم گردد که یک نسخه نزد کارگر ، یک نسخه نزد کارفرما و یک نسخه نیز به اداره کار محل ارسال گردد .

در صورت وجود تشکل های کارگری یک نسخه از قرارداد نیز تحویل تشکل کارگری گردد .