در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام. خانمي با 25 سال سابقه پرداخت حق بيمه و 55 سال سن هستم. قانوني براي خريد 5 سال مابقي بيمه وجود دارد كه بتوانم با 30 سال بازنشسته شوم. اگر بله مي توان آن را يكجا پرداخت كرد؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

با سلام در قانون تامین اجتماعی برای خرید سوابق زیر 10 سال تا 10 سال پیش بینی شده است برای مازاد آن در قانون تسهیلاتی وجود ندارد

برای اطلاعات بیشتر میتونید به مقاله زیر مراجعه نمایید

مستمری بازنشستگی در بیمه تامین اجتماعی