قبل توسط (143,570 امتیاز)

بهترین پاسخ

مرخصی استعلاجی با توجه به تعداد روز در زیر مشخص شده است :

  • چنانچه مدت مرخصی استعلاجی در هر نوبت از ۷ روز بیشتر نباشد و یا در طول سال ۱۵ روز و یا کمتر باشد تایید آن توسط پزشک معالج کافی خواهد بود.
  • چنانچه مدت  مرخصی استعلاجی بیش از ۱۵ روز در سال و کمتر از ۶۰ روز باشد، باید به تایید پزشک معتمد بیمه تامین اجتماعی برسد.
  • در صورتی که مدت مرخصی استعلاجی شده ۶۰ روز و بیشتر در سال باشد باید به تایید کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی برسد.