دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
1 پاسخ
قبل توسط (136,290 امتیاز)

بهترین پاسخ

براساس ماده ۶۲ قانون تامین اجتماعی، غرامت دستمزد از اولین روزی که بیمه شده بر اثر حادثه یا بیماری حرفه ای و به موجب تشخیص سازمان تامین اجتماعی قادر به کار نباشد پرداخت خواهد شد. در مواردی که عدم اشتغال به کار و معالجه به سبب بیماری باشد در صورتی که بیمار در بیمارستان بستری نشود، غرامت دستمزد از روز چهارم پرداخت خواهد شد.

طبق ماده 62 قانون بیمه تامین اجتماعی پرداخت غرامت دستمزد در بیماری های عمومی که ناشی از کار نباشد از روز چهارم شروع خواهد شد.

همچنین متاسفانه در قانون کار و تامین اجتماعی در خصوص سه روز اول هیچ دستوری که کارفرما را مکلف کند وجود ندارد.پرداخت حقوق کمتر از سه مرخصی استعلاجی از ناحیه کارفرما بستگی به توافق طرفین دارد و قانون مدت مشخصی را برای کارفرما تعیین ننموده است