در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (520 امتیاز)
ایا سابقه کاری در پرداخت حقوق ازکارافتادگی تاثیر دارد یا برای از کار افتادگی مبلغ ثابت و مشخصی پرداخت می شود؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
با سلام مستمری تنها به بیمه شده ای تعلق می گیرد که ظرف ١٠ سال قبل از تاریخ وقوع حادثه غیر ناشی از کار یا شروع بیماری منجر به ازکارافتادگی کلی، دارای یک سال سابقه پرداخت حق بیمه نزد سازمان بوده و نیز ظرف یک سال قبل از تاریخ وقوع حادثه یا بیماری مورد بحث دارای ٩٠ روز سابقه پرداخت حق بیمه باشند.