در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
ایا بیمه کارگر سفت کاری بعد از سه سال اعتبار شامل از کار افتادگی خواهد شد
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در صورتی که ازکارافتادگی شما ناشی از کار می باشد می تونید با مراجعه به شعبه بیمه تامین اجتماعی و در خواست کمیسیون پزشکی به این امر رسیدگی نمایید

برای اطلاعات بیشتر می تونید به پاسخ سوال زیر مراجعه نمایید

برای معرفی به کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی باید چیکار کرد ؟

ولی درصورتی که ازکارافتادگی شما ناشی از غیر کاری می باشد می بایست شرایط زیر را داشته باشید

بیمه شده ای در اثر حوادث غیر ناشی از کار و یا بیماری های عادی آسیب دیده و توانایی خود را حسب نظر کمیسیون های پزشکی پیش بینی شده در قانون تأمین اجتماعی به صورت کامل از دست بدهد در چارچوب قانون و با احراز شرایط قانونی مورد حمایت قرار می گیرد که در این صورت مستمری تنها به بیمه شده ای تعلق می گیرد که ظرف ١٠ سال قبل از تاریخ وقوع حادثه غیر ناشی از کار یا شروع بیماری منجر به ازکارافتادگی کلی، دارای یک سال سابقه پرداخت حق بیمه نزد سازمان بوده و نیز ظرف یک سال قبل از تاریخ وقوع حادثه یا بیماری مورد بحث دارای ٩٠ روز سابقه پرداخت حق بیمه باشند.

برای کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنم مقاله زیر رو مطالعه نمایید:

جزییات ازکارافتادگی در بیمه تامین اجتماعی​