در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (6,510 امتیاز)
سوالی ک خیلی از عزیزان مطرح میکنند
مثلا بیمه گذاری بعد از 18ماه پرداخت ،ب دلایلی اقساط بیمه را پرداخت نکرده، آیا پوشش های بیمه شده به قوت خود باقیست یا پوشش ها تعلیق میشود ، و اگر باقیست کدام پوشش ها؟ فوت،از کارافتادگی،معافیت، حادثه،بیماری خاص؟
3 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

پوشش های بیمه عمر و سرمایه گذاری دارای حق بیمه ای است که سالانه از وجه پرداختی شما کسر و ما بقی در حساب اندوخته ذخیره میشود. که در صورت پرداخت نکردن اقساط حق بیمه این پوشش ها از اندوخته کسر می شود و تا زمانی که حق بیمه این پوشش ها از اندوخته شما تامین گردد شما تحت پوشش هستید و شرکت بیمه موظف است خسارت های مربوطه را به شما پرداخت کند

در صورتی که اندوخته بیمه نامه شما به اتمام رسید بیمه نامه شما به حالت تعلیق در می آید که در صورت پرداخت نکردن اقساط معوق بیمه نامه شما فسق میگردد.