در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
سلام همسر من بیمه رانندگان درون شهریه ولی 2سال از به دلیل بییماری نتوانسته کار کند امروز  کمسیون بدوی بیمه ایشان را از کار افتاده کامل اعلام کرد میخوام از میزان مستمری ایشان سوال کنم واینکه دیگه حق بیمه را که ماهی 125 هزار تومان است را از این ماه نریریم ممنون میشم جواب بدید
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
در صورت تایید کار افتادگی و تخصیص نامبرده به دریافت مستمری از کارافتادگی دیگر نیاز به واریز حق بیمه ماهانه نمیباشد و پس از استعلام از شعبه نسبت به قطع مبلغ بیمه اقدام نمایید

در زمان استفاده از مزایای مستمری ازکارافتادگی نیازی به پرداخت حق بیمه نمیباشد

مدت سابقه بیمه پردازی و مبلغ آخرین حقوق پرداختی میزان مستمری را مشخص و تعیین مینامید