دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
قبل در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (24,440 امتیاز)
جدول پایه سنوات بر اساس حقوق ۱۴۰۳ برای کارگرانی با جند سال سابثه رو می خواستم.
1 پاسخ
قبل توسط (39,810 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ

جدول پایه سنوات به منظور اندازه‌گیری مبلغ پایه سنوات تجمیعی تهیه می‌شود. به این ترتیب می‌توان با استفاده از جدول پایه سنوات مجموع حداقل دستمزد سال و پایه سنوات تجمیعی را محاسبه کرد. به این منظور حداقل دستمزد سال از حداقل دستمزد ثابت جدا می‌شود و تنها مبلغ پایه سنوات تجمیعی درون جدول وارد می‌شود. با استفاده از این جدول می‌توان مبلغ پایه سنوات را به صورت مجزا محاسبه کرد.

شورای عالی کار هر سال مبلغ پایه سنوات را همزمان با تعیین مزد و حداقل دستمزد سال جدید تعیین می‌کند.  برای این منظور هر سال پایه سنوات سال قبل بر روی مزد کنونی اضافه خواهد شد، یعنی پایه سنوات سال پیش با پایه سنوات سال جدید جمع می‌گردند.  در ادامه جدول پایه سنوات ۱۴۰۳ به صورت pdf قزار داده شده است:

دانلود جدول پایه سنوات ۱۴۰۳

یک روش محاسبه پایه سنوات تجمیعی استفاده از جدول تصاعدی مزد می باشد. به عنوان مثال محاسبه پایه سنوات تجمیعی ۱۴۰۳ برای کارگری که ددر سال ۹۵ استخدام شده است به این صورت می باشد:
در جدول تصاعدی مزد محل تلاقی سطر مربوط به 1403 و ستون مربوط به سال ۱۳۹۵ مبلغ 3,016,268 ریال است. حداقل مزد سال 1403 روزانه مبلغ ۲,۳۸۸,۷۲۸ ریال (آخرین رقم سطر 1403) است. اختلاف این دو رقم 627,540 ریال می‌شود. پس پایه سنوات تجمیعی کارگر مزبور در سال 1403 روزانه 627,540 ریال خواهد بود.

 در ادامه جدول تصاعدی مزد ۱۴۰۳ به صورت pdf قزار داده شده است:
دانلود جدول تصاعدی مزد ۱۴۰۳

جدول پایه سنوات