دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
1 پاسخ
قبل توسط (142,410 امتیاز)

بهترین پاسخ

سلام عدم استرداد سفته امانی کارگر بعد از پایان قرارداد کار و به اجرا گذاشتن آن‌ها توسط کارفرما در صورتی که خسارتی کارگر به کارفرما وارد نکرده باشد، مصداق خیانت در امانت است.

در صورتی که کارگر به کارفرما خسارت وارد کرده باشد، با توجه به اینکه سفته بابت ضمانت  اخذ شده ، لذا کارفرما باید بتواند اثبات کند که کارگر به وی خسارت وارد نموده است.

 پيشنهاد مي شود کارگر برای استرداد سفته در شكايت نامه اداره كار موضوع هاي بيمه ، حقوق زير حدنصاب، قبولي استعفا و استرداد سفته رو مطرح كنيد.