دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
1 پاسخ
قبل توسط (135,770 امتیاز)

بهترین پاسخ
معلم و اساتید دانشگاه که رسمی و در استخدام دولت نیستند، مطابق قانون کار محاسبه می شود.

ابتدا تعداد ساعات کاری در ماه مشخص می شود. ساعات کاری تقسیم بر 7.33 می شود تا تعداد روز کارکرد مشخص شود. سپس تعداد روز کارکرد معلم و استاد مشخص می شود.

۳۰٪ حقوق ماهانه حق بیمه تامین اجتماعی می باشد، که ۷٪ سهم معلم و استاد می شود و ۲۳٪ سهم مدرسه یا دانشگاه.