در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)

سلام. همسرم استاد حق التدریس دانشگاه آزاد است و از سال 1383 تاکنون سابقه پرداخت حق بیمه از دانشگاه آزاد دارد (البته بین 20 تا 150 روز در سال) بعلاوه حدود دو ماه در سال 1371

از بهمن سال 1389 تاکنون هم حق بیمه مشاغل آزاد را خودش پرداخته است که با دانشگاه آزاد تداخل دارد. با این اوصاف:

1- علی رغم درخواست وی برای توقف کسر حق بیمه، دانشگاه آزاد همچنان لیست بیمه ایشان را رد می کند آیا این کار غیرقانونی نیست؟
2-تداخل و همزمانی پرداخت حق بیمه از دو محل به نفع است یا به ضرر؟

مدیر سایت:  در صورتی که چند سوال دارید، هر سوال را در صفحات جداگانه بپرسید تا به صورت جداگانه بررسی و پاسخ داده شود.
سوال سوم : شرایط و حقوق بازنشستگی استاد حق التدریسی که همزمان حق بیمه مشاغل آزاد می پردازد چگونه است ؟

با سپاس از توجه و حوصله شما

1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

اشتغال حق التدریسی شما در دانشگاه آزاد مشول بیمه اجباری میباشد و دانشگاه آزاد حتماً باید حق بیمه را کسر و به حساب سازمان تامین اجتماعی واریز نماید و کار غیر قانونی نمیباشد لذا توجه شما را به مفاد قانونی موضوع جلب می کنم :

تداخل سابقه بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد با بیمه اجباری

چنانچه بیمه شدگان صاحبان حرف و مشاغل آزاد در حین بیمه پردازی مشغول کار در کارگاههای مشمول قانون تامین اجتماعی گردند و کارفرما جهت آنها لیست حق بیمه به سازمان ارائه دهد و بصورت بیمه اجباری بیمه گردند سوابق آنها وفق بند 14 دستور اداری 5015/81 مورخ 79/1/7 معتبر بوده و تا مادامیکه حق بیمه خود را در مهلت مقرر پرداخت نمایند بیمه پردازی انها بلامانع میباشد.

همچنین با توجه به اولویت سوابق بیمه اجباری به بیمه حرف و مشاغل آزاد در هنگام بیمه پردازی همزمان ، سوابق و دستمزد بیمه اجباری ملاک ارائه خدمات به بیمه شدگان میباشد و به هیچ وجه جمع دستمزد دو یا چند دستمزد مبنای پرداخت تعهدات قانونی نمیباشد.
توجه :
در صورت وقوع حوادث ناشی از کار ، بیمه شدگان موصوف به واسطه اشتغال در کارگاههای مشمول قانون تامین اجتماعی یا بیمه رانندگان می توانند به واسطه اشتغال خود از تعهدات قانونی سازمان بهره مند گردند.

بند 14 دستور اداری 5015/81 مورخ 79/4/8