در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
از سال 75 تا 81 در دانشگاه آزاد حق التدریس بودم بیمه رد نشده جهت احتساب سوابق چکار باید کرد ؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

اساتید حق التدریس دانشگاه آزاد مشمول قانون کار میباشند لذا شما میتوانید از دو راه اقدام به طرح ادعای سابقه خود نمایید.

راه اول : مراجعه به اداره کار و شکایت از کارفرما با ارائه مدارک و مستندات که شامل احکام ساعات تدریس و ... میباشد. لذا بعد از تایید ادعای شما وفق ماده 148 قانون کار ، رای صادره به شعبه سازمان تامین اجتماعی جهت اجرا ارسال میگردد و واحد درآمد شعبه بعد از امضای فرم شماره 2 توسط کارفرما و تایید کارکرد شما نسبت به محاسبه حق بیمه براساس دو برابر حداقل دستمزد سال جاری اقدام می نماید.

توجه : در صورت عدم امضاء فرم شماره 2 توسط کارفرما مراتب از طریق اجرای احکام دادگستری انجام میگردد.

راه دوم : مراجعه به شعبه تامین اجتماعی محدوده دانشگاه و تکمیل فرم ادعای سابقه و ارائه مدارک و مستندات دال بر تدریس در دانشگاه . لذا بعد از طرح ادعا در کمیته بررسی ادعای سوابق در شعبه و تایید آن توسط رئیس شعبه و مسئولین واحدهای نامنویسی و حسابهای انفرادی ، درآمد حق بیمه ، فنی مستمریها ، فنی بیمه شدگان و ادراه کل جهت اجرای رای و محاسبه حق بیمه براساس دو برابر حداقل دستمزد سال جاری به واحد درآمد ارسال میگردد.