در بیمه بیکاری توسط
دانشگاه آزاد اسلامی برای تمامی کارکنان و اعضای هیات علمی میزان 27 درصد حق بیمه واریز می کند.این باعث می شود که 3 درصد حق بیمه بیکاری را نپردازند.آیا می توان از طریق یک کد کارگاه دیگر این میزان را پرداخت کرد یا خیر؟ در این صورت شرایط بیمه بیکاری چگونه خواهد بد؟
2 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام شما وقتیکه حق بیمه ۲۷درصدی برایتان پرداخت میشود مشمول قانون کار نمیباشید اما نمیتوانید از طریق شرکت دیگری این ۳درصد را تکمیل نمایید اما برای دریافت بیمه بیکاری شما نمیتوانید اقدام نمایید