در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (520 امتیاز)
تو میدون انقلاب فکر میکنم برای بیمه ایران بود که زده بود با پرداخت 16 قسط به صورت مادام العمر حدود 500 هزار تومان دریافت کنید. چه جوری امکان داره ؟
4 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احترام

دوست عزیز، خرید بیمه عمر یک انتخاب هوشمندانه و یک فرصت بی نظیره.

این تبلیغ که شما مشاهده کردید، قطعا یک بیمه عمر 16 ساله با پرداخت حق بیمه یکساله بوده است. که با پرداخت 16 قسط یعنی 16 سال، میتونید بازنشسته بشید.

اما اینکه چه رقمی باید هر سال پرداخت بشه ، در شرکت های مختلف بدلیل نرخ سود متفاوتشون با هم مقداری فرق میکنه.

امیدوارم بتونین بهترین خرید رو داشته باشید و به خودتون ثابت کنید میشه آینده زیباتری داشت.

موفق باشید