در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (110 امتیاز)

سلام میخواستم بپرسم بیمه ایران یک گزینه ای داره که این بود که با پرداخت 500 هزار تومان ماهیانه به صورت 5 سال بعد از 5 سال ماهیانه مادام العمر 500 هزار تومان دریافت میکنید میخواستم ببینم این 500 هزار تومانی که بنده میخواهم پرداخت کنم توی این 5 سال همون 500 تومن باید بدم یا سال بعد باید مثلا 10 درصد سال بعدش 15 درصد اینا روش بذارم؟؟؟؟

ادمین : برای دریافت سریع تر و دقیق تر پاسخ سوالات خود را در صفحات مجزا بپرسید

سوال دیگر :  با توجه به کاهش سود بانکی اگر بخواهم مادام العمر مستمری بگیرم چیکاری کنم

2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود

دوست عزیز در بیمه عمر میتوان به دو روش پرداخت را انتخاب کرد:

  1. پرداخت ثابت : مبلغ حق بیمه در تمام مدت بیمه نامه ثابت می باشد.
  2. پرداخت با تعدیل حق بیمه : بیمه گذار میتواند با توجه به نرخ رشد تورم آن را پیش بینی کرده و هر ساله بین 10 تا 20 درصد آن را افزایش دهد.