در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (330,690 امتیاز)

با این سودی که بانک ها الان دارن میدم به نظر ن اصلا نمیصرفه پولتو جمع کنی بذاری بانک 15 درصد به دردی نمیخوره مخصوصا اگه ببینی دو سال دیگ این 15 درصد میشه 10 درصد اصلا نمیصرفه به نظرتون آدم باید چجوری سرمایه گذاری کنه؟؟؟ من مد نظرم به این صورته که بخوام مادام العمر یه پولی بگیرم جه کاری باید انجام بدم!

مربوط به این سوال:

آیا پولی که بابت دریافت مستمری مادام العمر به بیمه ایران میدهیم سالانه افزایش میبابد

3 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود

دوست عزیز با توجه به نظر شما توصیه میکنم یک بیمه نامه ی عمر تهیه بفرمایید.

جهت اطلاع از توضیح کوچکی از این بیمه نامه میتوانید به لینک زیر مراجعه نمایید.

تفاوت بیمه عمر و سرمایه گذاری با بیمه ای که مستمری میگیریم در چیست