در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
بیمه عمر 15 سال ماهی 200 هزار تومان با تعدیل سالانه 15 درصد مستمری مادام العمر ماهیانه چقدر می شود؟
3 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... شرایط بیمه عمر و میزان بازدهی آن در طول مدت بیمه نامه از پارامترهای زیادی تبعیت میکند و نمیتوان برای همه یک نسخه یکسان پیچید لذا پیشنهاد میکنم از امکان مشاوره بیمه عمر سایت بهره مند شوید.