دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
1 پاسخ
قبل توسط (134,090 امتیاز)

بهترین پاسخ

برای حقوق منشی سه روز در هفته، حقوق ایشان را برحسب کارکرد ساعتی به دست بیاورید. ساعات کارکرد کارگر در هفته 44 ساعت می باشد، و هر روز ۷.۳۳ ساعت است. سپس کارکرد منشی برای تعداد روز در ماه را مشخص کنید.

برای تعداد روز مشخص شده در ماه نیز می بایست نسبت به بیمه تامین اجتماعی منشی اقدام کنید. یکی از شکایات زیادی که علیه کارفرمایان می شود همین شکایت منشی از کارفرماست که به این موضوع دقت نمی کنند.