قبل توسط (148,210 امتیاز)

بهترین پاسخ
ابتدا باید مشخص شود منظور شما از بیمه کارگری و بیمه کارمندی چیست؟

اگر منظور شما، عنوان شغلی در لیست بیمه است، تفاوتی در عنوان شغلی کارگر و کارمند وجود ندارد. اگرچه در صورتی که شغل شما مشمول سختی کار است، می بایست عنوان شغلی مربوط به سختی کار انتخاب شود، در غیر اینصورت تفاوتی در عنوان شغلی ندارد.

اگر هم منظور شما از بیمه کارگری، بیمه کارگران ساختمانی و منظور شما از بیمه کارمندی، بیمه اجباری تامین اجتماعی است که توسط کارفرما رد می شود، ۱۰۰٪ بیمه اجباری بهتر از بیمه کارگران ساختمانی است. بیمه اجباری هم حق بیمه کمتری برای کارگر دارد، و هم شرایط بازنشستگی و خدمات بهتری دارد.